ASSESSORIA I CONSULTORIA SOBRE SEGURETAT, BLOCKCHAIN I CRIPTOMONEDES

Aquest és un canal de comunicació directe amb el nostre equip d'experts on t'oferim consultoria i assessorament en el que és la nostra especialitat: la seguretat i privacitat a internet i la criptografía, tant per la seva aplicació al món de les criptomonedes mitjançant la tecnologia blockchain que les suporta, com per a les infinites aplicacions que aquesta ofereix per a tot tipus d'empreses de qualsevol sector.SEGURETAT INFORMÀTICA I A INTERNET

A Gatxan creiem fermament que necessitem tornar a recuperar la privacitat que els grans gegants informàtics ens han arrabassat sigilosament en els darrers anys. Recuperar el control de les teva informació no és difícil, només cal prendre'n consciència, saber com fer-ho i, sobretot, tenir-ne les eines. A part de proporcionar-te-les amb el nostre ECOSISTEMA DE SERVEIS, a Gatxan SAY ens hem proposat, a més, ensenyar-te què has de fer per a protegir la privacitat digital del teu dia a dia, tant en les teves comunicacions com amb la informació que amagatzemes en els teus comptes o dispositius electrònics digitals.

TECNOLOGIA BLOCKCHAIN I LES SEVES APLICACIONS

Saps com funcionen els bitcoins? Coneixes les diferències entre les diferents blockchains? Com pots saber si el projecte que hi ha darrere d'una criptomoneda és legítim o una estafa? Tens idea de què és un Smart Contract? Sabies que les indústries apliquen sistemes d'auditoria inalterables als seus processos mitjançant una blockchain per controlar-los en tot moment i que els seus proveidors no poden manipular?
A Gatxan SAY no et donarem consells d'inversió, però t'ajudarem a entendre les criptomonedes i com funciona la tecnologia blockchain que les suporta abans no et fiquis en aquest món. Aprén a aplicar-la al teu dia a dia i estalvia't temps i diners detectant possibles estafes.

GARANTIA GATXAN

Tots els nostres serveis et garanteixen confidencialitat, privacitat REAL, encriptació de dades i localització física de servidors propis al principat d'Andorra. Perquè a Gatxan la privacitat passa per davant de tot: MAI FAREM NEGOCI AMB LA TEVA INFORMACIÓ.Consulta'ns qualsevol dubte que tinguis en l'entorn de la ciberseguretat, ciberdefensa, seguretat, privacitat i encriptació,
&
l'aplicació de les tecnologies blockchain en les eines digitals de processos empresarials i industrials, i les criptomonedes.

The information is the building block of your company. Regain its control.

X. Towers - Gatxan CEO

AJUDA I SUPORT PER A TOTS ELS SERVEIS DE L'ECOSISTEMA GATXAN

L'Ecosistema de serveis Gatxan és una alternativa amb privacitat REAL als serveis convencionals dels grans gegants informàtics, tot un Ecosistema de serveis on-line dedicats a la seguretat a internet i a la protecció de la informació amb privacitat REAL: està ubicat als nostres propis servidors, els quals estan instal·lats al nostre propi CPD, dins les nostres pròpies instal·lacions, amb tot el que això implica, i a més ubicades fisicament al Principat d'Andorra, el que es tradueix en seguretat jurídica i agilitat d'operacions. Per això estem tant segurs de la seguretat i privacitat que oferim, perquè no depenem de les polítiques de privadesa i seguretat de tercers.

Si tens qualsevol dubte, incidència, problema, etc. amb els nostres serveis, aquest és el canal per comunicar-nos i fernos-ho saber. O també per a que, simplement, ens preguntis tot el que vulguis relacionat amb el nostre Ecosistema de serveis. Endavant, no et tallis, t'atendrem amb molt de gust!


If only YOU have your keys, only YOU have your data.

X. Towers - Gatxan CEO

ECOSISTEMA GATXAN


Et proposem tot un ECOSISTEMA DE SERVEIS ON-LINE dedicats a la seguretat a internet i a la protecció de la informació privada tant per a particulars com per a empreses, amb privacitat REAL "Zero-knowledge". Aquests van des de serveis de consultoria i assessorament, a serveis d'estudi i implementació de tecnologia blockchain, ja sigui en projectes relacionats amb criptomonedes, o en l'aplicació de blockchain en procesos empresarials; i passant per la investigació i rastreig a la xarxa, tant pel que fa a blockchains i criptomonedes, com a la investigació en tots els àmbits d'internet.
A continuació trobaràs tots els serveis del nostre ecosistema. Clica-hi per a iniciar sessió.

  • All
  • Security
  • Cloud
  • Web services
  • Fintech
  • Miscelaneous

Tots els serveis de l'Ecosistema Gatxan tenen un sistema de gestió d’incidències, suport on-line & Helpdesk
per ajudar-te personalitzadament si tens qualsevol ensopegada amb les nostres plataformes.

All our services are placed in our own DC facilities located in Andorra. That's why we are so self-confident about security and REAL PRIVACY that we offer.

X. Towers - Gatxan CEO

QUÈ OPINEN SOBRE NOSALTRES?

A GATXAN som un equip de professionals altament qualificats amb una molt llarga experiència en allò que és la nostra especialització:
la seguretat de sistemes informàtics, la ciberinvestigació, la protecció de la privadesa i la intimitat a internet
i, des del 2012, la aplicació de tecnologia blockchain en negocis i la seva investigació en ciberdelictes.

L'equip de Gatxan són els meus assessors de confiança en tot el referent a criptomonedes i ciberseguretat, em donen la tranquil·litat que necessito per als meus clients.

Marcel Lescano

AFICO Assessors

El que sembla impossible, a Gatxan ho fan possible, són capaços d'extreure informació d'on els altres t'asseguren que no es pot. Res a veure amb la resta de professionals amb els que treballava.

Gustavo A. Ciceron

Investigador Privat

A Gatxan em gestionen tot el hosting i tota la seguretat dels meus clients. Són la meva tranqui·litat i seguretat des de fa més de deu anys.

Mónica Vera

La escucha activa

Gatxan és un dels nostres millors partners. A més, disposen d'una sòlida infraestructura pròpia i d'una qualitat a l'alçada dels serveis que ofereixen.

Roger Garcia

Glutec

Only in Gatxan you will find REAL PRIVACY.

X. Towers - Gatxan CEO

CONTACTA'NS

Posa't en contacte amb nosaltres, segur que tenim la solució idònia per tu!